Våra bästa tips på gratis inredningsinspiration

Rattfeldt

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 1480 besök

Förutom att StyleRoom.se är en fantastisk inspirationskälla så vill vi tipsa om ytterligare några av våra gratis go-to-inspirationssidor på nätet. Det finns ju en uppsjö av värdefulla webbsidor, här visar vi ett litet urval av några av våra favoriter. Kända som okända. 


vår topp 5 lista

1. På mäklar-/bostadssidor som Hemnet, Alvhem och Bo-laget finns alltid mycket att hämta, vi tycker dock att det ibland kan bli lite slätstruket; allt ser likadant ut.

2. Inredningsmagasin och forum har ofta webbsidor där dom delar en hel del intressanta artiklar och reporage som t.ex: RocoLonnyElle DecorationRue MagArchitectural Digest och Luxe.

3. Pinterest bjuder naturligtvis på massor av fina bilder – men Instagram, hashtaggarnas palats, är kanske snäppet värre för att följa proffessionella personer och företag som har gedigen kunskap inom sin nisch. 

4. Diverse inredningsbloggar finns det ju mängder av, vi undviker populära svenska bloggar som skriver om samma saker och samma stil. Istället tittar vi på utländska bloggar som t.ex. DesignSponge, At homeNorse white, Whats in your bedroom, SF Girl by Bay och blandbloggen Bodie and Fou

5. Det finns mängder av fotografer, stylister och designers som har fantastiska webbsidor, några vi gillar är fotografen The Selbys, inredningsarkitekterna P&T Interiors, McAlpine Booth & Ferrier och stylisten Lobster and Swan

Image titleOvan ett utklipp från vår helt nya instagram-sida. Följ oss gärna där! :)

SÅ VAR SAGAN SLUT

Imorgon är det november och vår gästbloggmånad är således över. Rattfeldt & Co tackar för oss – och apropå inspiration, vi hoppas att ni fått tips, idéer och uppslag genom våra blogginlägg – och vi hoppas att vi ses igen! (det är inte alls omöjligt att vi återkommer och bloggar om något vi tycker är intressant eller vill tipsa er om...)

Image titleBilder från några av våra blogginlägg här på Styleroom.

vi ses väl?

Titta gärna igenom våra blogginlägg här på StyleRoom och glöm inte att vara med i tävlingen där vi lottar ut en gratis inredningskonsultation den 10 november! 


Ha en kusligt bra alla helgons helg
– och tack för att ni följt oss! <3 


Rattfeldt & Co är en kreativ studio med lång erfarenhet inom inredningsbranschen och drivs av design- och inredningsexperten Jeanette Rattfeldt. 

Få inspiration, nyheter och uppdateringar genom att följa oss och vår studio på: FacebookInstagramBlogg.


Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg