Om att testa sig fram.

simsalabim

Skrivet av SE

Publicerat för sen


Jag fick för mig att jag ville ha en ny fondvägg i sovrummet, en randig. Hittade en som matchade exakt den befintliga grå tapeten. Det tog inte alls lång tid att få upp våderna, men sen...  Sen tog det tid. Mina tankar var att använda det jag hade och kanske ha en färgaccent till det gråa. Jag startade med att beställa hem några rutiga kuddforal i rött och så några plädar, också rutigt för att jag ville åt en mysig lite lantlig stil med vinter tema. 

Image title

Tjoho, allt på plats med det gamla överkastet. Åhh nej! Vad hände?  Mina lampor krympte, det blev så rörigt och jag blev riktigt besviken och lite uppgiven.  Plädarna var i helt fel färg, rutigt och randigt blev inte alls bra.

Jag tog lite hjälp av några bloggvänner fick bra tips och så ut med allt och börja om. Hittade ett grått överkast i bra prisklass, hade gärna haft ett paisleymönstrat men det gick långt över budget. Några gamla kuddar från innan passade bra in och lamporna som stått i hallen fick flytta in ett tag. En blommande orkidé och ett varmt fårskinn till gråmönstrad pläd lyfte rummet till den nivån jag hade i tanken.

Image title

Har lite planer på vad som ska upp på väggen. Det blir ytterligere en test. Mitt tips är att ta foton, jämföra testa sig fram och fråga om hjälp när man kör fast. 

Image title

Image title

Image title

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg