Återvunnen fruktlåda

simsalabim

Skrivet av SE

Publicerat för sen

Image title

Vi får frukt i sådana här trälådor ibland på jobbet. Dom ser ju inte så där jätteroliga ut men med lite fantasi och god vilja så... Jag tog två som jag har fixat till på olika sätt. Jag ska visa en av dem nu. Först så målade jag den eller betsade med vanlig vattenfärg faktiskt. Jag ville att den skulle få samma patina som stegen.

Image title

Sedan när den torkat till så tog jag fram brännaren och lekte lite med lågan. Kul! Eftersom jag aldrig gjort detta innan så blev siffrorna och bokstäverna lite si så där. Men träning ger färdiget sägs det. Den ser plötsligt lite gammal ut eller hur?


Image title

Resultatet blev en liten avställningsyta på lilltoan. Jag har lite fotvårdsprylar där men man kan ju också ha en trave tidningar om man nu är en som sitter och läser där inne.

Image title

Toapapper i en korg under. När man ska städa så lyfter man lätt upp hela lådan inga problem alls. Kostnad, ingen alls eftersom jag hade brun vattenfärgspuck hemma.  Jag oljade in den också med vanlig matolja. Träolja kanske kan vara att rekommendera men jag hade ingen just då.Image title


Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg