110210

saras_hus

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Oj nu va det ett bra tag sen jag skrev här...Hemma har det hänt jättemycket. Köket, sovrummet & vardagsrummet är färdigt :) Äntligen ;)
Så nu håller vi på med det andra sovrummet, vilket vi vara frächar upp eftersom tapeten va relativt hel. Sen framöver kommer vi göra lite mera med rummet men i nuläget så räcker det gott å väl :)
Vi har även lackat & målat om trappen, vilket va ett stort projekt!! Men det gick ändå mycket smidigare än vad vi hade räknat med :)
Det som står näst på tur är den lilla hallen på övervåningen. Å när den väl är klar så innebär det att renoveringen av huset är klart!! Å det ska bli så skönt att slippa tänka på gipsskivor, målarfärg, penslar på ett bra tag.
Vi kommer väl småpyssla lite med källaren allt eftersom men det är ändå inget som vi känner är jättebråttom, för man är ju inte där nere speciellt ofta.
Å snart drar ju även trädgårdsarbetet igång, å det längtar jag lite extra mycket till i år eftersom allt va så stressig förra året så blev det aldrig att man hann å njuta av det. Men i år ska jag bara NJUTA!! :)

Jag kommer lägga upp lite bilder om någon vecka. // Sara

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg