15-18/10

saras_hus

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Helgen bestod av en massa renovering, vi hade redan i veckan bestämt att vi skulle köra ett renoveringsmaraton så att vi skulle bli färdiga med hallen på nedre plan. Så ifredags spacklade vi det sista på väggarna och sedan slipade vi dem. Vi hade räknat med att det skulle räcka att spackla 2 ggr, men vi blev även tvugna att spackla lite till på lördagen. På lördagen slipade vi ännu en gång, sen åkte vi iväg till ett par bekanta på middag, å efter ett par timmar så va vi hemma igen :) Mannen gick å la sig eftersom han skulle jobba natt, å jag fortsatte med renoveringen.
Under kvällen målade jag väggarna, dörrkarmarna, dörrarna och även insidan på fönstret! När min man kom hem dagen där så målade vi väggarna ännu en gång, men då insåg vi att vi skulle bli tvugna att spackla lite till, vilket kändes jättedeprimerande. Men det blev i alla fall gjort och vi målade ännu en gång!
Senare på dagen så installerade vi spotlights och kopplade på elen å blev så lättade när vi insåg att allt fungerade, vi satte även dit de nya dörrhandtagen, å det blev jättebra!
I måndags så tog vi bort pappen från golvet, å det va så kul å få se vårt nyslipade golv igen. Man hade nästan glömt bort hur fint det va! Under dagen så satte vi dit en del av listerna vi la även den nya parketten precis i början av hallen, så att det skyddar golvet lite grann. Vi hann även att montera garderoben som ska vara i hallen.
Det va väl i stort sätt allt som vi hann med under helgen, imorgon är både jag å min man lediga eftersom vi båda har jobbat ni i natt. Så då ska vi sätta dit de sista listerna, förhoppningsvis hinner vi även börja inreda både hallen och arbetsrummet lite grann :)

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg