Renovering av hallen

retrobohem

Skrivet av NO

Publicerat för sen
Just nu springer hantverkarna runt hos oss och har bredspacklat hela hallen. Tidigare ägaren orkade inte ens riva bort o spackla över en gammalbård som suttit där...
nu blir de tiaf ordentligt gjort och senda åker en medlajongtapet från MIdbec upp. den är typ vaniljfärgad bakgrund med svarta flockmedaljonger. Den kommer inte pryda alla väggar för det är egentligen inte så mkt vägg. det ska upp en garderob och sen har varje vägg en dörr eller ett fönster. så de andra väggarna kommer bli målade i vanlijfärgen.
Till detta är jag på jakt efter en gammal sliten brun garderob. har letat i flera månader o fortfarande inte hittat nån bra. Vi har haft en ful gammal hatthylla som satt kvar men den åker ju itne upp nu igen.

denna årstid måste man ju oxå ha nånstans att ögr av stora jackor o snöiga skor. så förmodligen blir det en Leksvik från Ikea så länge. Jag tänkte betsa den mörkare och även skruva upp några krokar på ena sidan. Den är inte dyr heller.

På lördag är det tjejinflyttningsfest så de har lovat att vara klara på onsdag. de jobbar bara ett par timmar per dag då det är en kund till min sambo som gör det. men jag tänker alltså onsdagkväll = möblering. ikea imorrn kanske...

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg