Hej

raybang

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Då har man registrerat sig på styleroom:)
Tänkte att de vore kul att dela med sig av vad man gör med huset och eventuellt hitta några inspirationer från andra som också renoverar.

När vi flyttade in i huset så va de ett renoveringprojekt och vi bestämde oss ganska fort för att börja där de va värst. Alltså källaren...

Först och främst tvättstugan och hallen.

I hallen låg en ful plastmatta fastlimmad direkt på betonggolvet och väggarna va målade i orange.

Tvättstugan hade dom förra ägarna kommit på att det inte va så bra att ha en plastmatta liggandes direkt på betong så den hade dom tagit bort. Där va alltså rent betonggolv obehandlat. väggarna va målade i någon "pippigul" nyans och tvättmaskinen va från byggnadsåret -75. på två av väggarna som är ytterväggar satt de fastlimmad gips direkt på betong.


När vi hade renoverat färdigt tvättstugan och hallen fortsatte vi med de sista rummet i den delen av källaren alltså "Hobbyrummet".

Där inne hade dom rivit upp plastmattan(som förmodligen också låg där) och målat betonggolvet. Väggarna va också prydda med gips direkt mot betong och allt va målat i nån kall lila färg med 3st border som gick runt hela rummet i alla dess olika färger.


Vi har bilder på renoveringen liggandes på cd skivor och lägger upp dom innom kort. Ska bara hitta dom först:)

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg