Helg och hemnetdrömmar

pinkfriday

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 4797 besök

Efter år med vitt och fräscht ser vi en motreaktion och längtan efter något nytt. I en intervju med inredningsgurun Lotta Agaton  i Residence säger hon att vi kommer se mer färger i inredningen till hösten. Det är något jag tror de flesta av oss längtat efter. Inte minst har jag sett en ökad efterfråga efter mörka dova kulörer i jobbet. Därför blir det första hemmet jag presenterar i denna bloggpost en mörk dröm i hjärtat av Kungsholmen.  


Image title

Image title

I en fastigheten från sekelskiftet hittar vi denna pärla på 41 välplanerade kvadratmeter. Istället för måla allt vitt har man lekt med olika mörka toner av gråblått och turkost. Lägenheten har kvar många vackra originaldetaljer såsom bröstpanel, äldre speglade dörrar, snickerier, spröjsade fönster med djupa fönsternischer. Vackert som poesi.


Foto: Skandia mäklarna

http://bostad.skandiamaklarna.se/till-salu/CMBoLgh/4EQRJUT0IDVD0TRR


Image title

Image title


Denna fastighet får mig att drömma om att vinna på lotto! I gamla Bromma Brandstation kan du skapa ett drömhem på 258 kvadratmeter. I f.d brandbilsgaraget är takhöjden över 4 meter och rummet har stora välvda fönsterpartier där brandbilsportarna suttit.  Jag är helt övertygad om att rätt människa kan skapa ett unikt och fantastiskt boende här. 

Foto: Husman Hagberg

http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-6rum-bromma-ulvsunda-stockholms-kommun-grenvagen-10-8434055


Image title


Stadshem är en av mina favorit mäklarfirmor, här presenterar de en mycket vacker lägenhet på toppen av Nordhemsberget. Även denna fastighet är från sekelskiftet vilket syns på de vackra originaldetaljerna.  Utsökt stylat med vackra vaser och gröna blad.


Foto: Stadshem

http://www.stadshem.se/till-salu/OBJ24162_1451903424#imagesKommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg