Man är ensam om sin stil!

nyckelpigan54

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Kan se när jag hälsar på olika inredare här och kollar in i deras hem - att det är mycket chabby chicstil, mycket vitt, mycket stilrent, mycket svarta detaljer - fast inte "mycket" prylar i deras inredning.
Och visst är det skitsnyggt - ursäkta språket! - men det är snyggt.
Själv har jag säkert alldeles för mycket saker i mitt hem, fast det finns en mening med allt (tror jag!), jag vill omge mig med saker som jag trivs med, som jag älskar, som tilltalar mig, jag har mycket färger, varma brända färger - som gult och terracotta. Svart ingår till stor del i prylar, dukar, kuddar, gardiner, lampor osv. Men nu känner jag att jag mer och mer vill tapetsera om i neutrala tapeter, med någon fondvägg. Då är man inte lika mycket låst och styrd vad gäller övrig inredning. Som i mitt sovrum och vardagsrum där jag har terracottafärgade tapeter - där passar det ju inte att blanda in just mera färger än vitt och svart! Svårt med terracotta. Inser det nu och blir mer och mer less på denna färgen!
Men hur säger man till mannen - att nu skall vi tapetsera om!!!!
Jag tycker själv att det är vansinnigt snyggt när jag tittar in hos någon som har vitt som basfärg och sen placerar in prylar i svart eller någon riktigt klatschig färg! Det blir bara sååå snyggt. Och så går det ju att ändra dom färgerna lite då och då.
Jag älskar allt som har med ljuslyktor att göra, gillar mycket orientalinspirerade prylar. Det är säkert därifrån som jag har lärt mig att älska dessa varma färger som jag gör. För indiska prylar har ju som regel mustiga färger.
Jaja det här med inredning är inte lätt och inte heller billigt, men man inreder väl som man själv vill och skiter i vad andra tycker! För det är ju jag som skall bo i mitt hem, ingen annan från typ detta forum! Man har ju fått höra här att man har udda och ovanlig och egen stil!!!!!! Tack för den informationen - det har jag faktiskt insett själv för länge sedan! Så det så - tack för ordet!
Jag är jag och min inredningsstil är min egen!
Jag härmar ingen annan heller - det känns skönt!
Jag har utvecklat min alldeles egna stil!

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg