En kortare sammanfattning om mina tidigare (och nuvarande) bostäder/bostad

nuttis82

Skrivet av SE

Publicerat för sen

Image title

Jag har haft den här nu ett tag men inte kommit igång med något än. Så varför inte skriva ett blogginlägg? Jag har sedan jag vart medlem här flyttat till en annan lägenhet. Den är 16 kvadrat större än min förra. Det här är min fjärde egna bostad. Sedan år 2002 då jag flyttade till mitt egna för första gången. Det var en studentlägenhet på kanske 17-19 kvadrat. Men minns att badrummet var jättefint. Nu har jag såklart haft bra och fina badrum sen dess men jag vet inte det var något speciellt just med det badrummet. Gillade kaklet lite gråfärgat sådär. Jag önskar att jag hade foton på alla mina bostäder men de har antingen kommit bort eller så har jag också varit dålig på att fota.

Nu har jag bott i denna lägenhet längre än ett halvår men är långtifrån klar med denna lägenhet. Mer tavlor och eventuellt fotografier ska upp på väggarna. Defenitivt fler tavlor. Är för tomt som det är nu. Även någon/några hyllor att ha saker på m.m. m.m. Ja, det är mycket att fixa med. Men sånt är bara kul. Men det får ta den tid det tar.  Huvudsaken att jag själv blir glad och nöjd i slutändan. Funderar även på någon mindre förvaring i hallen. Någon smal möblel som inte tar så stor plats. Har dock redan en liten byrå + en liten byrå till som jag nyligen inhandlat på loppis. Den har ett lock man lyfter upp bara så kan man förvara saker däri. Hittills har jag inte förvarat någonting där. Men det kommer. Så ja egentligen räcker det med förvaring har inget som jag vet nu som jag kunde förvara i den tänkta smala byrån jag inte skaffat ännu. 

Förrådet mitt är redan fullt i stort sett (men inte ända upp till taket) så det är tråkigt egentligen. Men klart det ät bättre att det ser bra ut inne i lägenheten. Jag gillar inredning och man får massor av tips här på denna sida men jag tittar även runt i diverse bloggar m.m. Alla tips är bra utom dom dåliga.;-)


Japp, har kollat runt lite och såg att rummen där jag bodde (studentrummet/lägenheten) var på 16 kvadrat. Så det var inte så stort. Lägenheten efter den var på 37 kvadratmeter. Därefter 42 kvadrat och nu senast 58 kvadratmeter.Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg