Slutkörd men vid liv

jensten77

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Jag har i lyckat slipa hela övre delen av trappräcket i hallen och hade väl tänkt få lite mer gjort, men det gör jag i reklampauserna de kommande dagarna tänkte jag för just nu är jag SÅ sliten. Snart slut på praktiken och det lilla krut som finns lägger jag där. Men jag har tack vare SR fått många idéer och kvällens snilleblixt kom precis. Vi har nämligen en fin matsalsgrupp som vi tänkte sälja eftersom det inte är vidare snitsigt med 3 olika matbord (1 kök, 1 matsal, 1 gillestugan). Vi har ett jättefint ekbord med 4 klädda stolar + iläggsskiva (totalt ca 2 m långt). Utöver detta finns en sideboard som är lägre och ett högre som är mer fyrkantigt. Samt tv-rumsbord (stort och otympligt, vilket ska bort!)

Grejen är den att efter lite snack här på SR med trevliga kommentatorer, har jag nog kommit fram till att en garderob i vår hall vore förödande. Den skulle mörda större delen av vår vägg till vilken nytta? Vi lär troligen inte hänga jackorna oftare i den än på kroken. Nä det får nog banne mig bli en hörna med hatthylla, skohyllor (fast flera) och där bredvid kanske jag då kan återanvända sideboarden :D Den har tre fack varav telefonprylarna lätt kan stuvas in i det ena och därmed är allt sånt tjafs ur vägen. Den andra hyllan kanske platsar mot andra väggen och i den kan man då stoppa i hjälmar, mössor, etc.

Japp jag ska nog provmöblera lite! Skickar med en bild på det vackra ekbordet. Det kommer få stå i matsalen här uppe och ut ryker furubordet. Kanske till förmån för altanen ett år.

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg