Nu har jag varit borta för länge..

janethepain

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Vår dator är på sjukhus!!
Det är fruktansvärt. Helt plötsligt har jag tvingats bli social. Jag pratar med de övriga familjemedlemmarna, umgås med min son;), svarar i telefon. Svarar på tilltal, ringer släktingar o vänner. Har updaterat mig om omvärlden genom att läsa de allra viktigaste nyhetstidningar, som Hänt Bild och liknande. Struntar i att städa delar av hemmet bara för att fota, haha. För det är väl ingen VANLIG människa som har det så prylfritt och städat som jag har på mina bilder..;)
(Styleroom är nog den press jag behövt för att hålla det städat. Nog för att jag blir galen när det är stökigt... Men va 17 jag har ju både unge och gubbe..)Under tiden som datorn kraschat har jag dessutom varit sjuk.. Ingen höjdare!! Hemmet har nästan grott igen. Eller, vem försöker jag lura. DET HAR GROTT IGEN!!!! Idag vek jag nog fem maskinerr tvätt. PUST! Nu är min ork slut och jag sjukjämrar mig här, via gubbens jobbdator. Ååååååååh om vår dator blev frisk snart. Jag får också gärna bli frisk snart..

Nåja så länge datorn är borta har jag all tid i världen att reta mig på mitt nya dyra köks bord.. Det kommer att åka ut på altanen så fort det blir minsta gnutta vår!!
Jag är DING, Nu ska jag ALDRIG mer byta ut mina vita möbler!!
Om jag någonsin börjar dilla om det så SÄG till mig!

Ha det, kram Jane

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg