Mycket har hänt, lite har skrivits

illustration

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Jag hade totalt glömt bort att jag hade ett konto här på styleroom. Mycket har hänt, lite har skrivits som rubriken säger. Jag har fyndat en hel del och lägenheten har fått sig ett riktigt lyft.

- balkongen har fått utemöbler. Som vi har längtat och som vi fyndade. Vi åkte till Harald nyborg för att köpa skruv och plugg och kom hem med ett konstrotting-set. En soffa och två fåtöljer för 1999:-. Underbart reducerat pris och det passade som fisken i vattnet på vår inglasade balkong.

- Matsalsbordet beställde vi på våra möbler, efter någon veckas tid ringde dom med dåliga nyheter. Bordet skulle inte komma förrän flera veckor framåt då de blivit otroligt populärt, MEN vi kunde få köpa butiksexemplaret. Så vi åkte dit, tvekade inte en sekund och fick de dessutom billigare och med fri hemleverans.

- Nattduksbord. Vi har hela (kanske inte så lång tid) tiden vi bott här haft omaka nattduksbord. Äntligen hittade vi något som kunde passa oss, MALM från IKEA som sätts upp på väggen, 99 riksdaler styck.

- Bokhyllor som vi suktat efter men som vi tyckte va lite dyra, cirka 1000 kronor styck. Jag gav upp min snålhet och gav med mig så vi åkte till ikea för att köpa en bokhylla ändå, när vi kom dit visade det sig att priset halverats! Så vi kom hem med 2 stycken för 1000 riksdaler. Underbart snygga i trä.

Har blivit en jäkel på att fynda saker, snål som jag är så väntar jag alltid lite extra än vad kanske andra skulle göra och de har verkligen lönat sig. Mitt råd till er, va lite extra snål och vänta lite det löner sig i längden!

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg