Vi fick lägenheten!!

idefix

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Äntligen! I torsdags kom svaret, vi hade fått lägenheten. En trerummare och kök, med inglasad balkong. Inflyttningen sker 1/1 nästa år, vilket kan vara lite halvmarigt om det kommer till hjälp. MEN, vi har lyckats lösa det så att Charlie får leka med sin fina och alldeles tokiga farmor. Då kan jag hjälpa Patrik. Det viktigaste, är att Patriks pappa, inte kommer och bär, det får han inte. VI älskar att han vill hjälpa till, men hans rygg klarar inte av det. Vi vill ju att han ska kunna leka med Charlie på golvet ett par år till, minst!!

Vi har nu suttit ända sedan dess, och funderat på färger, möbler och accessoarer till de olika rummen.

Vardagsrummet är nu helt klart i våra huvuden om hur vi vill ha det. Projektet är Patriks, men jag står för färg på vägg, gardiner (som jag givetvis måste sy själv..) och allmänt bollande av idéer, resten är P's. Jag ska bara måla, han får lägga fondväggen, bygga, bla bla bla...
Tema: Jord

Klädkammaren kommer bli ombyggt till ett arbetsrum. Ena sidan är fokuserat på Patrik, dator och sådana grejor. Andra sidan är "min" sida. Symaskin, scrappis m.m. Jag står för allt spacklande, slipande och målande, P står för uppsättning av de två bord som kommer behövas.
Tema: Skog möter himmel

Charlies rum är mitt privata projekt. Här ska det bli ett safarirum passande en, då, 10 månaders, nästan ett års liten pojke!
Tema: Safari på ett lugnt och fint sätt

Köket är också mitt projekt, det är jag som har hand om mat och allt sådant, så köket ska vara anpassat för mig. Det gör inte så mycket, Patrik och jag har liknande stil, så han kommer nog bli glad när jag är klar med det.
Tema: Vitt med svarta detaljer

Vårt sovrum, ja, det blir även det lite grann av mitt projekt. Jag ville att vi skulle bestämma det tillsammans, Patrik tyckte att det var dags för mig att lägga in min veto då han har väldigt mycket med allt tekniskt att göra i vardagsrummet, som kommer innebära en hel del förändringar. Jag valde dock, att ta med en bit av vardagsrummets tema in till sovrummet.
Tema: Jord möter ljus.

Balkongen är helt oklar. VI vill ha möjlighet att kunna sitta där ute, bekvämt i två små fotöljer av något slag. I rotting kanske...

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg