Idéer, idéer och ännu mer idéer

idefix

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Ja, så har det varit sedan små spring bland lekplatser.
Nu är man tillräckligt gammal för att ha möjligheten att göra sina drömmar till verklighet.

Idag bor jag tillsammans med min man (inte gifta, förlovade, men går i giftastankar) samt med min lilla son som är 7 månader. VI bor i en välplanerad tvåa i dagsläget, men söker febrilt efter en trea. Hyresrätt, vilket känns självklart just nu. Varför köpa oss en lägenhet, när vi ändå har hus som ett mål?
Nu är lillgrabben inte så stor, så en trea gör oss tillfredsställda. Huvudsaken är att han får ett eget rum. Husplaneringen ligger långt fram. Men vi har givet som mål innan sonen börjar skola. Vi vill slippa ta så mycket lån till hus, spara ihop pengar och kunna lägga så mycket som möjligt kontant. Detta inkluderar även renovering, givetvis. (Hoppas ni förstår vad jag menar).

Inredning då?
Jo, vi har ju renoverat hela klädkammaren, strax efter det jag flyttade in till min man. Äntligen fick jag min walk-in-closet. Som den flicka jag är, har det alltid varit en dröm, inte en prioritering. Jag har inte förändrat mycket här hemma sedan jag flyttade in i övrigt, det är mest sonen som har gjort att vi fått ändra om. Känt mig omotiverad, då lägenheten var nyrenoverad och inredd efter min mans önskemål. Nästa lägenhet, får jag lite mer att tala om.

Har dock lovat, att aldrig aldrig aldrig, ha blommiga tapeter eller blommiga gardinger eller blommig soffa .. Ja, ni förstår. Växtligheter, absolut, men inte skira, blommiga tyger med en blomsteräng. Ska däremot införa lite blommigt i alla fall, till nästa lägenhet. Med måtta, det har jag lovat.

Jag har en väldigt specifik inredningsstil. Jag vet vad jag vill ha. Gammalt och antikt, men blandat med nytt och modernt. Strikt men ändå personligt.

Fria händer har jag fått till nästa ställe, men bara i vissa rum. Vilket inte gör mig något. Ett hem ska byggas med kärlek, av alla, inte av hur en person i familjen vill ha det.

Klockan är sent och det är dags för mig att börja sortera upp min inspiration bland mina bilder. Allt ska delas in per rum. "Extras" hamnar i ett eget underalbum, det är sådant jag får ha som drömmar.. I alla fall till dess vi har hus.

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg