Hm...

hejamia

Skrivet av SE

Publicerat för sen
... det blev mer jobb än vi tänkt oss. fick riva ett lager tapet till. och slipa och fixa. framåt kvällen var jag helt slut så då tog vi fram vinet och gjorde klart det sista.... fast man ska visst inte fixa med spackel när man är trött o berusad! Hade missat en del och på vissa ställen blev det inte alls särskilt bra så fick spackla lite mer på ett ställe idag... och vi som ska måla om några timmar :p hoppas det torkar någolunda iaf tills dess..

ja, vi skulle ju ha en enkel budgetrenovering från början men det blev betydligt mer. dessutom är väggarna dåligare än vi från början trott... hörenen existerar knappt så vi har spacklat som tokar för att försöka få dem bättre. bättre blev dom men inte helt bra. skitsamma säger vi, det kommer ändå bli finare än vad det var från början! dessutom ska vi inte bo här föralltid och sparar det jobbet till ett framtida hus istället!

Ska även iväg till ikea snart och köpa en fläkt. taket har blivit missfärgat på vissa ställen, inget som vi kommer måla nu men det är väldigt tråkigt att det har blivit så, det kommer ju synas mer nu när väggarna blir vita också. men men, inget att göra åt :)

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg