Inspiration!

gormil

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Äntligen fredag IGEN....huu vad tiden går fort. Min tjej är hemma från skolan idag, och när jag är hemma med vård av barn får jag tid att sitta ner och låta mig inspirera och får stadigt någon nya ideer.
Efter mycket om och men kan min sambo tänka sig att göra sig av med sin 80 tals bokhylla han hade med när vi flyttade i hop. Så nu är jag på utkik efter ett gammalt skåp som passar bättre till min stil!
Så i morgon om tjejen kryar på sig egnar jag lite tid på loppis.
Uteplatsen ska snart göras i ordning inför sommaren, jag har börjat lite men får ingen helhet. Eftersom vi bor i en hyresrätt så är det ju inte vi som bestämmer färg och så. Ytterväggarna på huset är gult. Jag vill ju ha vitt! Men får gjora det bästa ut av det och prova och tänka mig att väggarna är vita. Men det går ej.....det vet jag det.
Jag har iallafall köpt lite påskliljor och varit ute i skogen och plockat videkvist. Också har jag målat någon kvistar vita och hängt vita fjädrar på. Så lite mysigt har det blivit vid dörren iaf.
Får hoppas att det inte blåser så mycket idag så jag kan fram med sopbörsten och ta bort allt barr-ris som är kvar sen vintern.
Ni får ursäkta min svorska men jag provar att få till min svenska iaf!!!!!

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg