Bellas barnrum

emmanorn

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 2552 besök

Nu är det färdigt. Bella kan leva rövare, busa, mysa, leka, skratta, gråta, sova, vara glad, ledsen, kramas, läsa bok, fika och göra precis vad hon vill, för det är hennes alldeles egna rum. 

Image title

Image title

Väggarna är ljusrosa och pryds av luftballonger. Golvet är målat vitt, och det är original plankorna så det knarrar när man går. I sängen ligger min mammas mormors virkade överkast. Det är över 80 år gammalt. Gardinerna är tjocka, just för att kunna dra för dem när det är läggdags. En grå mjuk pläd ligger bredvid sängen för att vovven ska kunna vila och vara nära Bella på natten. 

Image title

Två skohyllor som jag skulle haft i hallen och ha mina finskor på, hamnade i barnrummet som mjukis hylla. Väldigt sött och praktiskt då jag älskar mjukisar, men de tar plats att förvara. 

Image title

Image title

Förvaring är viktigt för mig. Både för Bellas kläder och leksaker. Men det ska också passa in i rummet som har en gammaldags stil. Luftballongs tavlorna är handgjorda av en jätte duktig tjej. Halsbandet man ser på bild har min sambos morfar gjort till Bella. Jag har ett likadant. 

Nu fattas det bara en liten detalj.. Bordet och två stolar som ska stå i hörnet vid mjukisarna. Men det står på tork och är nymålat. Jag hoppas min lilla dotter blir nöjd, för det är jag. ❤️

Image title


Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg