Små små detaljer

emmanorn

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 1879 besök

Huset börjar sakta ta form, och nästan allt är färdigt. Det är många viljor som ska igenom. Bella bus behöver utrymme för att öva på att krypa/gå, min sambos smak & stil.. Och  så jag som gärna vill bestämma. Det får bli lite kompromisser. Min sambo vill gärna ha framme döskalle prylar, ljus & dekorationer.. Och jag försöker smussla undan dem när han är på jobbet. Men så kommer det dåliga samvetet fram, och jag låter sakerna vara.

Image title

Image title

Vårat sovrum kommer bli fjällstuga/turkiskt/svenskt inspirerat.. Låter nog ganska rörigt, men jag lovar att det kommer bli himla mysigt när allt är färdigt. Vi var två veckor i Turkiet i april, och köpte en ny vattenpipa samt en turkisk taklampa. Älskar Turkiet, maten, klimatet, människorna.. Ett riktigt bra resemål, framförallt om man har barn då dem är mycket barnkära. 

Image title

Image title

Vardagsrummet blir en mix av gammalt, nytt, vitt, svart, silver, hårt & mjukt. Här är jag inte helt nöjd än, och kommer säkert ändra om innan jag lägger ut bilder. 

Image title

Köket kommer vara ganska hårt, med svarta detaljer och mycket metall. Det här kommer vara mitt favoritställe i huset.

Image title

Image title

Bellas sovrum blir väldigt lyckat. Det är snart klart, ska köpa nya gardinstänger bara, sen är det dax för fotografering! 

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg