Ny på StyleRoom

anntherese

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Idag blev jag användare här på StyleRoom.
Jag har länge surfat runt och kikat på en del artiklar och bilder som jag hittat här men aldrig registrerat mig förrän idag. Tänkte det kunde vara en bra idé då allt blir så mycket lättare om man kan skriva svar och kommentarer till andras album, bilder och inlägg.

Jag och sambon flyttade in i ett 1800-tals hus i rätt ok skick för dess ålder. Detta var för ca 2 år sedan och vi har mest koncentrerat oss på att ordna så att huset ställs i bra skick innan vi kan börja med det roligaste av allt...dvs att inreda själva insidan.

Hittills har vi ordnat ventilation i hela huset, vilket var behövligt eftersom vi haft en hel del bekymmer med fukt innan. Nu när detta väl är gjort kan vi börja bryta ner alla "måsten" i mindre projekt. Nästa sak att ordna med är grundvattnet som tränger upp under huset. Det är en lång och komplicerad historia, men vi tror vi äntligen kommit på en lösning som kommer förbättra klimatet under huset rejält. Jag berättar kanske mer ingående om hur och vad problemet med grunden är när vi väl skall ta i tu med bekymret och få bukt med det hela.

Hur som helst så tycker jag det skall bli spännande att titta på allas vackra hem och få massor med idéer till vårt eget hus i framtiden.
På återseende!


Här är en av alla "måsten" som blivit fixat.
Gården som sänks och får nytt grus bland annat.

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg