Lagårn

annik

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Nu jäklar börjar det ta sej här! Lagårn är rödmålad så långt upp som jag vågar gå på stegen, det är en liten bit kvar högst upp på gavlarna men det får sambon ta sen.. Sen har jag målat knutar och foder i en grå nyans, Och har målat fönsterbågarna på framsidan i ockragult! Och gissa om det är snyggt, ser nästan ut som en ny lagård som står där..

Nu har jag börjat invändigt, har rivit ut alla boxar och allt som finns förutom de ruttna stolparna som står där, I helgen ska dem bytas ut mot nya tjocka stockar.. Det ska även upp väggar och en dörr, Sen återstår bara målningen och som jag skrivit tidigare ska jag ha svart och vitt! Alla beslag och stolpar, bjälkar ska vara svarta och väggarna ska vara vita! kommer se fräscht ut tror jag..

I stall delen ska taket höjas och jag håller på och tar bort lite golv på höskullen men det är lite så lätt eftersom det går en argsint bagge under, där inne i stalldelen och jag vill inte möta honom, får väl stänga ut dem om inte annat =) Ska bli så kul att göra i ordning allt för djuren, inte minst att köpa hästar sen =) längtar längtar!!


(Bilder kommer)

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg