Rensning och städning

TessanSF

Skrivet av SE

Publicerat för sen
I tisdags så skrev på kontraktet för ett parhus. Ska bli så skönt å slippa bo i lägenhet, särskilt när man ska släpa på barn och vagn två trappor upp utan hiss.
Känns lite surt å lämna ett nyrenoverat kök och flytta in i ett 90-tals kök men förhoppnigsvis så kan vi göra en liten lättare renovering bara där. Orkar inte med en sådan jätterenovering som vi gjorde i lägenheten.

Nu har vi iaf äntligen gjort klart lägenheten efter alla påbörjade renoveringar. Nytt golv lades i barnrummet förra onsdagen och nu har vi lister mellan golven oxå istället för springor.

Men vi måste ju rensa och städa oxå så man kan komma och ta foton till annonsen och ha visningar. Jag fattar inte vart man har allting. Tycker vi har slängt massor och packat ner och burit upp på vinden men i lägenheten syns det ingenting. Har möjligtvis blivit lite stökigare.

Jag kommer nog hålla mig rätt passiv på renoveringsfronten till vi flyttar men sen ska det göras om i kök, hall, v-rum och badrum på nya stället så då får jag lite mer att skriva om och visa upp.

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg