Nu vill jag ha massor med tips och inspiration....

Stellis

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Jaha...då har man hittat hit!!! Letade länge efter en sådan sida på nätet o blev så glad när jag äntligen hade funnit den.
Här verkar det som om jag kommer få massor med tips på hur jag/vi kan ireda vårt lilla drömhus.
Har för ca 3 månader sen hittat "de där huset"! 1 1/2 plans hus på landet (fast ändå nära till centrum) med inredd källare på totalt 300 kvm. Stort och rymligt garage anslutet direkt till huset. Öppen spis i vardagsrummet---har alltid önskat oss en sådan. Stora,ljusa rum ---8st. (kanske lite väl för många för vår familj--men,men) Ett stort fin badrum med bubbelbadkar och dusch. 2 st toaletter. Lagom stort kök. Altan med trädäck med fantastiskt utsikt. Jaaa...ungefär så här ser det ut. Som sagt, hade inte tänkt oss köpa så stort hus från början men när vi såg de så sa vi båda två---"så här vill vi bo". Har ju letat i ca 1 år och sett ett tiotal andra villor men ingen av dom var så bra som detta. December månad -09 var det dax för att flytta in. December månad var det även dax för att få våt andra barn ...Så man kan lugnt säga att det var en stressig månad för oss alla. Men allting löste sig fint. 10 december kom vår andra dotter---dagarna innan hann vi både städa ur vår gamla lägenhet o packa upp alla banankartonger i vårt nya hem.
Så här är vi nu...månaderna har gått o vi har redan hunnit med massor, trots en trotsig 6-åring, 3 mån baby som e vaken om nätterna och en stor hund på det hela-- som kräver sitt.
Vi började med lilla hallen som tapetserades o fräschades till i ljusa färger. Nu skrapar vi för fullt stora hallen(3 lager tapeter ska bort), spacklas därefter och målas om i ljus championfärg med sand i. Sen skall fondtapeter upp på vissa väggar. Ska bli så kul när detta är färdigt!

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg