Hus nr 2

Plinn

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Vi har påbörjat vårat nya projekt, hus nr två. Vi har totalt tre hus på vår tomt, ett bostadshus (som vi bor i och renoverade när vi flyttade ner 2010) ett mindre hus som användes som gäststuga på somrarna och sedan en lada/sjöbod ner mot vattnet . Just nu håller vi på med det lilla huset "gästhuset".
Under sommaren har vi renoverat utsidan som vi trodde endast skulle bestå av att byta panel men icke, vi har byggt huset bakofram kan man säga, vi har bytt ut ALLT och byggt nya väggar och en helt ny stomme, fast bara en vägg i taget. Huset är gammalt och för att slippa bygglov så byggde vi vägg för vägg. Så nu är det alltså helt nytt och fräscht! huset ser ut som det gjorde innan men vi har flyttat på dörren och byggt en liten altan/entré in till dörren istället för en ful trapp och sen har vi satt dit ett extra fönster för att få in mer ljus.

Huset bestod av två rum innan vi började, ett kök som inte hade något vatten och ett allrum med en braskamin. Idag är det öppet på nedre plan och ett sov loft på halva övreplan. Det ska bli en liten toalett med dusch och sedan kommer det bli ett underbart kök och ett vardagsrum så en 2 rummare på ca 40 kvm. Det kommer bli industriellt, inredningsmässigt med många personliga detaljer.

Ska åka och köpa en kamera ( för min är trasig) så man kan se hur detta urartar sig .Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg