Träningsvärk!!!

Papiljotten

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Vaknade precis, log lite satte försiktigt ner ena tassen på parketten Ooo fyy tjyvingen va kallt! Jag spände till musklerna av ren reflex och det var då jag insåg - godisförbud....IGEN!!

Hur är det ens möjligt att ha träningsvärk efter att ha gått och dessutom att det var i fredags?!?! haha, slut på godisätandet igen då..f*n...


I fredags åkte jag tåget upp till Huvfudstaden, letade runt som en galning efter inredningsaffärer och efter fem timmars rännande så hade jag ändå bara hittat en tvättmedelshink på In&finn, lite pärlor för egna halsband en tant som ville bjuda hem mejj på fika, hon va sååå rar:)
Väl hemma på hotellet blev det för min del fotmassage och choklad..

Lördagen på väg till Älvsjö hamnade vi brevid en liten Kid som ställde tusen frågor på fem minuter:
- Pappa, varför blev det kolsvart? (vi åkte genom tunneln)
- Pappa, varför är det vatten mellan vägarna? (Det var broar)

Och därsatt man o flinade lite i smyg, men så kom det till slut, ni vet när det kommer från hela magen och det inte går att sluta!!

- Pappa, är vi i Åre nu? (låg snö på marken utanför)
Hahaha ett riktigt charmtroll!
Mc-mässan var helt okej, köpte en tröja o så men annars var det samma som här hemma i Götet..
Eftermiddan blev spenderad i Gamla Stan och med litervis av latte.

På söndan, efter att ha gått gått o åter gått, så vaknade jag stel som en skyltdocka. Jag fick släpat mejj ut till bilen o efter det så åkte vi till Lelles o Kungens Kurva, käkade överflott på Järna värdshus- bläää dom äter av maten under tiden dom lagar o serverar, och på toaletten så låg diverse saker kvar samt 3cm långa pubeshår runt hela ringen o dränkt GULT golv, jag har ju vart med om bättre..=)

Nu blir det till o trampa ner fötterna i dunpedalerna så jag slipper det kalla golvet och försöka överleva ännu en dag som skyltdocka!
Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg