Tavlan kostar knappt sjuhundratusen!

LadyClose

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Haha, läste i diskussionsforumet att nån köpt en matta för "knappt sextusen". Min blick for omkring i mitt vardagsrum och det slog mig, hela rummet kommer knappt upp i sextusen kronor. Och då har jag ändå över trehundra böcker. Ska nog satsa på att skapa en motsats till den här communityn. Ska kalla den för Junkroom och skapa ett användarkonto.

Nej allvar nu. Gårdagens förrådsjakt gav goda resultat. Fyndade två pinnstolar, ett nytt vardagsrumsbord, en grön hylla, en herdematta (snacka om lurv!) och lite krimskrams. Är det nån som vet nåt om herdemattor? Googlade men hittade inte så mycket info. Gubben påstod att det kallades herdematta så jag tar han på orden.
Men när jag gick in i förrådet trodde jag inte att jag skulle komma levande ut därifrån. Möbler ända upp i taket, och det var två våningar! Gick inte att gå framåt, bakåt eller uppåt. Hemskt. Det enda jag fick ut levande var ovanstående grejer. Var egentligen ute efter en byrå att förvara alla mina fyrtio skissblock i. Men det får bli en till visit när det är varmare ute så att man kan bära ut möbler på gården.


Mitt nya vardagsrumsbord som står på min nya matta. Stolar skymtas i bakgrunden.

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg