Nya ideér

KattenMia

Skrivet av SE

Publicerat för sen
När man sitter vid internet och tittar efter inspiration till badrum så ändras planerar drastiskt fram och tillbaka. Men gud vad roligt det är att se hur alla har det där hemma. Jag får fjärilar i magen bara av tanken att renovera ett nytt rum. =D. Jag har testat designverktyget room328. Oj vad bra det är säger jag, tummen upp!

Min senaste tanke med badrummet är att bara slå ut väggen mot kattvinden och göra en tvättstuga med dusch och toalett. (Garderob i ena sovrummet försvinner) För att sedan ha ett stort badrum på nedervåningen istället. Dock försvinner det ett sovrum för att vi i så fall flyttar badrummet. Men ifall vi har tvättstugan på övervåningen så behöver vi inte bygga ut för att jag ska få min efterlängtade tvättstuga. Folk kan ju tycka att det verkar jobbigt att ha tvättstuga på övervåningen, men jag ser det som så här: Det är enklare att gå ner med blöt tvätt från övervåningen än att gå upp ifrån en källare (vi har inte källare men tanken ändå). Sen så har vi balkong så vill man ha torkvinda så går det ju att ha det där med. =) "Men då blir ju huset fult" kan tänkas. Men jag anser att huset ser fult ut med en torkvinda framför huset också.
En positiv grej till med att ha tvättstugan på övervåningen är att vi har just nu och troligtvis i framtiden har alla sovrummen på övervåningen

Som ni hör är tankarna många och idéerna kommer att skiftas från dag till dag. Men just denna fjärilen i magen fladdrar lite extra starkt nu. =)

Toalettmodulen kommer bli inbyggd och inbyggnaden kommer fortsätta fram till ett litet fönster som finns nästan precis mittemot tvättställen (men som inte finns på skissen, inte hundra på verktygen ännu i skissprogrammet).

Elektrikern är kontaktad för köket, nu är det bara och vänta på svar från honom =).


Tjingtjong!

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg