Ännu en dag utan att något har hänt....Men....

JanetP

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Ytterligare en dag utan att något har hänt med pappersarbetet för huset, dock inte så konstigt eftersom att advokaten är på semester..... så typiskt när man vill att allt ska gå fort. Vi har som mål att kunna fira julafton i vårt nya residens. Men för att kunna göra det så krävs det att det börjar rulla inom snar framtid.
Men nu har vi iaf bokat: Målare
Snickare
Plattsättare( och alla som behövs för att göra badrummet.)

Så dom bara väntar på att få gå in och börja.

Har suttit och letat efter ny barn säng till vår dotter men hittar ingen jag gillar. Vi har bestämt oss för att den ska vara en 120 säng och inte en 90 säng. Plus att vi vill att det ska vara förvaring under där hon kan ha sina leksaker. Just nu lutar det åt att vi får designa en egen variant. Har ni tips så säg gärna till!

Har även tittat på lite lösningar till vardagsrummet. Vi ska ha en vägg med liggande panel där vi ska ha tv:n, och till problemet: Jag vill inte ha någon tv bänk men vill heller inte att alla teknikprylar ska synas. Har ni tips så säg till!!!

Som ni ser på bilden så är det idag mörk och trist. Väggen med alla tavlor ska vi ha panelen på. Fönsterna till vänster ska vi byta ut till fyra fönster som går från golv till tak och i mitten ska vi ha dubbeldörrar ut till altanen. Ska oxå tillägga att från dessa fönster ser man havet!! Vilket är underbart !!!
Golvet kommer att bli ett mörkt trägolv som kommer att ligga i hela huset förutom badrum och hall. Och taket kommer att vara vitt och likaså där i hela huset.

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg