Kaos är granne med gud - där bor jag :)

Gnugge

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Herregud vad tillvaron helt plötsligt kan ställas på sin spets snabbt. Jag menar - vi har blivit husägare och ska då ganska naturligtvis sälja vår egen bostad nu. Varför väntar man hela tiden med renovering för att allt nu då ska bli fullständig kaos. Nu renoveras det i varje rum och min hjärna är mer förvirrad än någonsin. Tycker själv att jag fungerar bra när det är 20 bollar i luften samtidigt på mitt jobb - men hallåååå - här hemma går jag egentligen bara runt, rum för rum, och typ rycker på axlarna och menar - ahhh det är inte så mycket kvar att göra....hallåååå igen va!!
Lilla badrummet är nu fixat - jättefint blev det - efter makens slit och släp. Jag, vad håller jag på med, jo lirar lite på listerna med färg etc och försöker hela tiden se ut som om jag vet vad jag håller på med och att jag faktiskt hjälper till... :)
Vardagsrummet ska få en fondvägg - det lutar åt någon nougatfärg, lillkillens rum får ny ljusgrå färg på väggarna. Badrummet uppe ska få nymålade lister runt dörrar och lite extra fix och trix samt datarummet uppe får också nya färger. Det är mitt projekt - men igår blev jag sittandes med att sortera gamla papper i olika högar som jag egentligen bara skjuter runt på olika platser i rummet. Suck!!!
Överallt ligger det grejer allt ifrån vattenlås till olika verktyg - och ha ha ha skulle ni sagt om ni såg våran lilla töntiga verktygslåda med typ nagelfilar i :)
Fast vi investerade i ett skruvmejsel kit för 99 kr på Bauhaus :D det var inte illa.
Helt plötsligt oxå har min man blivit riktigt tjenis med grannen - han har bra verktyg och är jättesnäll med hjälp och idéer.
Så - hur det nu än går nästa vecka när mäklaren kommer hit - det vet den som lever och får se :)
Med stundande magkatarr, sömnlösa nätter med konstant grubblande över inredning, dåligt humör och ingen stubin alls - arga mamman samt en tenta som ligger på lut...vad kan bli bättre.:)
Fast i och för sig, man lever, har hälsan, fick ett kanonhus och har en massa bra album att titta i här på styleroom - en får vara tacksam :)
Hej hopp från Gnugge

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg