Vardagsrummet....

Fagerbo

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Är vääääldigt sugen på att göra om i vardagsrummet. Det är ganska avlångt, sådär 4x8-9 m, med bred öppning på den ena långsidan och fönster-altandörr-fönster på den andra.

På ena sidan öppningen har vi en 3-sits-soffa och tv i hörnet mittemot. (jämte fönstret)
På andra sidan har jag en bänk med en oversized stereo jämte öppningen(min sambos gamla skit..), ett runt bort och ett hörnskåp. (hörnskåp jämte fönstret)

Min vision är att göra mig av med ialla fall det runda bordet, och kanske hörnskåpet, för att ställa dit ett rektangulärt bord med 6 platser, och på väggen "över" bordet sätta ett gammalt fönster med spegelglas i. Det skulle göra rummet större tror jag.
Stereon vill jag hiva på tippen för att bli av med åbäket!

Nu sitter jag här och tittar på hörnskåpet och bordet (arvegods från farmor) och funderar på om man kanske skulle måla om dem och ha det i köket istället.. Det är lite slitet (hundbitet) med det kanske man kan spackla till..

Sen i framtiden om våran övervåning skulle kunna bli bebolig, vill jag slänga ut tv:n här nere och göra soffhörnan mer umgängesvänlig. Nu sitter alla åt samma håll, inte lätt att ha gäster hemma och sitta bekvämt.

Tänk vad mycket man vill! Men allt kräver pengar och den varan finns det ju begränsat av..
Jag får nog drömma ett tag till.

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg