Paus i renoverandet...

Evidence

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Nu har vi gjort klart vardagsrummet också. Vi kom fram till att vi ska ta det lugnt nu ett tag och faktiskt "bo in oss" i lägenheten och de renoveringarna vi har gjort.
När ska man annars hinna njuta av tillvaron?

Jag har dock projekt igång i huvudet hela tiden. Sovrummet är hyfsat klart nu hur vi ska ha det men det har kommit revideringar lite då och då. Jag letar snygga coola svarta knoppar till de gamla garderoberna tex. Jag vill ha alla materialval klart innan vi sätter igång igen. Det blir nog tidigast i januari, kanske senare också.

Badrummet/WC:n håller jag på att rita kakelfogarna ljusare med Fogpenna från Clas Ohlson. Det blir riktigt bra resultat men jag tycker inte de håller så länge. Det går åt massvis av pennor och det måste ritas två gånger. Skitsmidigt om man har lite kakelfog som skall fräschas upp, kanske inte rekommenderas till ett badrum med kaklade väggar som vi har det. Men nu när jag har börjat så får jag fortsätta så det ser enhetligt ut. Vi ska även slänga ut badkaret i lägenheten och göra en duschplats istället. Dels har badkaret börjat rosta på sina ställen, dels är det ingen av oss som badar i det. Så det har varit många turer om hur vi ska göra med detta för brunnen är mitt i rummet så en duschhörna är uteslutet om vi inte vill ha allt vatten överallt.

Det ger sig det också när det är dags.

Har även planer för balkongen till våren med trall samt en upprustning av gästrummet så det går att använda det som rum och inte förråd som det är nu.

Adiue!

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg