Hur du snyggt stylar dina detaljer

Calixter

Skrivet av SE

Publicerat för sen

Image title

Inredningsdetaljer har en stor påverkan i ett rum, man behöver inte ha allt för många så länge de är rätt, och med rätt menar jag främst bra storlek och färg/material för att skall du placera detaljer på möbler så handlar det alltid om att skapa snygg balans i samband till möbeln.

Sen kommer det alltid olika trender att hålla sig till (för den som vill) men just nu stylar man mycket med en ”grund” som tablebooks eller tidningar för att rama in en detalj. Lite som man inreder med mattor vill man gruppera och få en speciell del i rummet. Samma gäller inredningsdetaljer, ett litet tips på hur du snyggt kan styla ditt soffbord: 1 en stor vas med antingen lite färska snittblommor/strån eller bara står tom, tillsammans med en bunt tidningar 3-4st eller 1-2 tabelbooks och på det sätter du 2-3 mindre detaljer som matchar med vasen och rummets stil det är bra med inredning till allt i hemmet. Har du ett större soffbord kan du behöva någonting extra, kanske en stor/mellan ljuslykta som hannar i en mellan höjd till både vasen och de som står på högen med tidningar/böcker. Så att du får till en snygg balans, alltså det handlar mycket om att inte ha samma höjd och bredd på dina inredningsdetaljer.
Image titleBlanda även olika material, tänk att du ska försöka få med alla olika elementen i ett rum, så som glas, metaller snyggast nu är ju främst mässing/silver, någonting i stengods material för att det skall bli lite mer neutraliserat. Har man tex bara glas och blanka material kan rummet kännas som väldigt kallt och opersonligt, det man behöver för att få värme och karaktär är då lite trä och det är sån stor skillnad på olika träslag och hur de är behandlade men just nu är det ju trendigt med ljusa golv/möbler ramar det är ju väldigt 2019 att inreda med ljust trä. Men samtidigt så är valnöt och lite mörkare träsorter på möbler som skänkar och fåtöljer väldigt populärt med. Välj därför inredning som passar till allt, flera färger material och rum när du köper din inredning online.
Image title
Så försök att få med någonting i glas, metall, trä och stengods/keramik. Till detta så är ju även växter en riktig boost för att skapa rätt harmoni i ett rum med inredning och inredningsdetaljer. Calixter har ett brett utbud utav trendiga inredningsdetaljer och snygga lampor som kan lyfta ditt hem med de senaste trendigaste inredningsdetaljerna 2019. 

Till Calixters topplista 

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg