NYSTART!

Byjennys

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Jag hade helt glömt bort att jag hade en sida här på Styleroom. Ni nya läsare/följare är varmt välkomna och jag hoppas ni kommer för att stanna. Lite uppdatering - Jag och min sambo har nu bott i vår "nya" hyresrätt i över 1,5 år och trivs som fiskarna i vattnet. När i flyttade in såg det ut som "hej-kom-och-hjälp-mig", men nu börjar vi äntligen få det lite hemtrevligt och mer som "oss". Jag och B (min sambo) målade om väggarna i vitt, vitt, vitt och i sovrummet och hallen finns fondväggar i en mer grå/blå färgskala. Mycket harmoniskt!

Som säkert många andra andas vi "vitt & fräscht". Jag älskar även accentfärger och bryter gärna av med en lite starkare färg. Dessutom älskar jag silver i detaljer - vaser, stol/bordsben, ljusstakar... you name it!

Fast vi har bott i vår lägenhet i mer än 1,5 år så är vi inte klara på långa vägar. Vi har alltid nya planer och funderingar. Jag hoppas verkligen att ni vill följa mig på vägen, finna inspiration och kanske ge mig ett och annat bra tips på vägen.

Om jag glömmer uppdatera så finner ni mig närmast på bloggen http://buppan.blogg.se eller mail buppan@hotmail.se

Puss & Kram!

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg