Flytta ihop.

Bergfalk

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Första inlägget. Jag och min kille sen 4 år ska bli sambos. Vi har fått tag i ett hus på 170 kvadrat som vi ska hyra en bit ut på landet.
I dag bor jag i ett litet "sommarhus" på 48 kvadrat som jag hyr. väldigt kallt på vintern och alldeles för litet för två. Men om en månad får vi ett stort fint hus, och vi är överlyckliga.
Har alltid varit intresserad av inredning men har bara bott i små lägenheter och i det här lilla huset och har aldrig riktigt känt att jag haft plats att göra mina egna inredningsprojekt. Men äntligen får jag det. Vi kommer även ha en liten verkstad så jag kan pyssla med mina ideer. Vi har börjat lite smått att fixa, så vi ska ha en del färdigt tills vi flyttar in.
Vi fick två gamla fönster av svärföräldrarna som vi gjorde iordning till speglar, hur vackra som helst.
Nu håller vi på att göra ett soffbord gjort av lastpallar, det kommer bli två vitmålade lastpallar på varandra med hjul under och en glasskiva över. vi fick tag i en billig glasskiva av en vän men tyvärr är den lite mindre än vi behöver, bordet är 80*120 och glasskivan är 76*120 men detta löser vi med benen till bordet (stålben) som vi ska såga av och skruva fast i ändarna på bordet som en kant. om ni förstår hur jag menar? (annars kommer det självklart bilder när det är klart!)

Har massor med ideer i mitt huvud som ska bli så roligt att få till verklighet.

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg