Tävling: Posters från Print Collection

StyleRoom

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 2945 besökNu är det dags för tävling igen! Den har gången kan tre personer vinna en valfri poster (50cm x 70 cm) från Print Collection, värde 695 kr.


Så här går det till att tävling:

Gå in på Kurtis hemsida och hitta din favorit-poster. Skriv ner namnet på den i en kommentar på detta blogginlägg och motivera varför just du ska vinna.

Own a piece of history

New York baserade företaget ''Print Collection'' publicerar reproduktioner av historiska posters för dig att njuta av i ditt hem. Efter succén i USA har vi på Kurtis nu glädjen att lansera dom här i Skandinavien!

Print Collections grundare, fotografen Douglas Levere, med flera generationer i New Yorks design och grafik värld, har med passion valt ut vilka bilder han vill publicera. De flesta bilderna är reproduktioner av tidstypisk amerikansk samhällsinformation från 30- och 40- talet, som på den tiden skapades av riktiga konstnärer.

Bildernas historik och höga retrofaktor tilltalar dig som gillar design och som vill komplettera din inredning med kraftfulla färger och grafik, på ett intressant och dessutom prisvärt sätt.

Trycken är av högsta kvalitet (giclée art prints) och tryckta på helmatt tjockt papper som ger mustig färgåtergivning.

Tävlingen avslutas den 14 april.

Lycka till!

Grattis till vinnarna:

filiplagerqvist1 - Empire State Express

Montefiori - Keep Your Teeth Clean

Linalindh - Grand canyon

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg