Pink Friday svarar på StyleRooms frågor

StyleRoom

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 3176 besök

Namn: Lisa Arvidsson

Sysselsättning: Jobbar i färgaffär, "hobby designer/konstnär" & bloggar

Boende: I en lägenhet, hos en vän i Göteborg

Bloggar:Pink Friday, Pink Friday Design

Album på StyleRoom:http://www.styleroom.se/users/misskittykat

Vad kommer du att satsa på till våren?

Jag kommer satsa på min nya inredningsblogg och mina egna små designprojekt. Där hemma vill jag mest rensa ut i förråden och färdigställa pysselprojekt jag påbörjat. Jag har inte så mycket utrymme, så jag kommer försöka hålla mig borta från ramar och kuddar som är mina två största laster. Lite 70tals tyger däremot får gärna hamna på pysselhyllan.

Har du något renoveringsprojekt på gång?

Letar efter en egen lägenhet så det blir inga stora projekt jag kommer dra igång här. Blir galen av alla fina tapeter på jobbet, man blir ju så sugen! När jag skaffar eget hoppas jag få gå loss med färg och mönster på väggar och möbler. Än så länge har min "roomie" Petter inte haft ett uttalat behov av att måla om lägenheten i nån rolig kulör (typ rosa). Men vem vet?

Vilket är ditt senaste köp till hemmet?

Köpte en 50tals hylla för 40kr som väntar på bli ommålad. Inte för jag vet vart jag ska ha den men jag är säker på att den blir fin i nån glassig pastell.

Beskriv din inredningsstil med tre ord?

Färgstark, glad och retro

Vad har du för dold talang?

Jag kan förlösa kalvar och kan svära hyggligt på Afrikaans.

Vilket inredningstvprogram tycker du är bäst?

Jag gillar de flesta mer eller mindre men Simon och Thomas är roligast att titta på i processen (deras svengelska får mig att mysa!). De som gör bäst resultat är nog Bygglov och Roomservice.

Tycker du vi svenskar är duktiga på inredning?

Det tycker jag, men vi kunde våga göra lite mer som vi gillar och inte göra det som är inne just nu. Man ska inte tänka på vad alla andra tycker utan inreda för att man själv ska tycka det är mysigt. Tror vi tänker mycket på att inreda för vi har det så kallt och spenderar mycket tid innomhus.

Vilken kändis hem skulle du vilja besöka?

Om Bilbo Bagger funnits på riktigt så hade jag inte sagt nej att kika in i hans hobbit hus.

Har du några favoritalbum här på StyleRoom?

Det har blivit några stycken, Sommerfugl och jefo har det kanonsnyggt. Men det finns ju massor med fina hem här, svårt att bara säga några egentligen.

Har du några favoritbutiker (online och fysiska)?

Jag hittar det mesta på andrahand/loppis och gör om. Men butiker jag gillar att kika in i är Lagerhause och Prickig katt i Göteborg. På webbfronten så gillar jag Coctail.nu, stoffochstil.se, måleributiken.se och russinet.se. Om man ska hitta rolig konst är etsy.com oslagbart.


Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg