Öppna hyllor i köket

Anneliesdesign

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 2283 besök

De rostfria hyllorna i köket får jag ganska ofta frågor om... så här kommer lite kring det. Jag har samlat ihop några olika bilder från min blogg som jag hoppas kan inspirera tillsammans med texten här i inlägget.

Image title

De öppna rostfria hyllorna är specialgjorda av företaget som gör de rostfria diskbänkarna till HTH kök. Jag hade gjort en skiss på köket när vi var på G att byta kök... men inga hyllor eller lösningar passade riktigt in så som jag hade tänkt mig det. Säljaren sa att de som tillverkar diskbänkarna brukar vara pigga på att försöka sig på annorlunda lösningar. Sagt och gjort! De tog på sig arbetet och de gjorde ett kanonfint arbete. 

Image title

De tillverkade stabila hyllor efter exakt mått som skulle passa och de tillverkade hyllan så att de fick spottar på undersidan. 

Image title

Har du också önskemål om utseende/storlek och utförande? Mitt tips är att kontakta antingen en butik som säljer kök eller gå direkt på ett företag som tillverkar diskbänkar mm. Visst, det blir ju så klart dyrare med en specialtillverkning, men om man har en plan på hur det ska se ut och inget passar så är detta ett alternativ. 

Image titleKommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg