Före/efter - måla över strukturtapet med kalklitir.

LIVSGLITTER

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 9332 besök

EFTER:

Image title

Har fått så otroligt många frågor angående väggarna i babyhörnan, i Maj köpte vi ett gammalt vackert hus med stort behov av renovering. Tänkte sakta men säkert börja visa er härinne, före & efter bilder på allt vi åstakommit!

Först ut är alltså babyhörnan, såhär såg denna vägg ut innan:

FÖRE

Image title

Detta rum blev ett test-projekt, det är strukturväggar x2 med en fototapet/slät mitti på väggarna, dom andra 2 väggarna i rummet har liggande träpanel! Min första tanke var att kalklitir möjligen kanske kunde fixa detta rum relativt enkelt & det fungerade ju utmärkt!

FÖRSTA OMGÅNGEN MED KALKLITIR:

Image titleNi får ursäkta för hemska förebilder men dessa är allt jag har när det kommer till dokumentationen av detta rum & renoveringen av det!

EFTER 3 OMGÅNGAR MED KALKLITIR:

Image title

3 omgångar med kalklitir tog det för att täcka strukturtapeten samt fototapeten, trodde det skulle vara på gränsen till OMÖJLIGT att dölja den släta delen mitt på väggen men resultatet blev förvånansvärd bra! Sista omgången gjorde jag som kryss på måfå över hela väggen för att få lite mer liv, lite betongkänsla och ett lite ruffigare stuk!

Image title

Träpanelen är endast målad 2 svängar, det räckte gott! Vill ni veta mer, inköpsställen osv kika in på instagram: livsglitter (taggar i bilden visar vart ni hittar det mesta) sänghimmeln är hemmasydd, precis som dessa små stjärnkuddar på bilden här längst ned! 

Fler prickar ska upp på väggen, dessa är av vinyl & fungerar utmärkt på även kalklitirväggar som vanliga tapetväggar osv...


Våran nya Youtube-kanal: livsglitter

Instagram: @livsglitter

Blogg: www.livsglitter.seKommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg