Pressrum

I StyleRooms pressrum hittar du de senaste pressreleaserna, högupplösta logotyper och bilder samt tillfällen vi nämts i pressen.

Om du saknar något i vårt pressrum eller har några frågor så går det bra att kontakta oss på info@styleroom.se.

Pressmeddelande

2014-02-03 Finurliga och fräcka barnrum i ny bok
Nu släpps boken Finurliga Barnrum av bloggaren Jeanette Bauer i samarbete med inredningssajten StyleRoom. Jeanette Bauer ger inspiration till lösningar och idéer på hur barnrummet kan målas, pimpas och förnyas med mönster, färg och en stor portion fantasi.
Läs mer

2013-10-10 Nummer två av StyleRoom-tidningen är här!
Fokus i den här nummret är kök, badrum, walk-in-closet mm och du kommer få se mer av medlemmarna Ikadesign, Happy1, isabellalindquist mfl. De finns även intervjuer med de mest hjälpsamma och de som kommenterar mycket.
Läs mer

2013-09-19 Finsk mediejätte investerar i svenska inredningssajten StyleRoom
Mediebolaget A-Lehdet, en av Finlands tre största utgivare av magasin, investerar nu i svenska StyleRoom för att expandera på den digitala marknaden.
Läs mer


2013-04-09 Ute 30 april: Nya STYLEROOM-TIDNINGEN

Nu är den snart här – Styleroom-tidningen! Ett helt magasin på 100 sidor där vi på Härligt hemma har valt ut det bästa från inredningssajten Styleroom. 30 april finns den i butik.
Läs mer


2010-06-18 Amatörfoton fyller ny typ av inredningsbok

Den annorlunda inredningsboken Som hemma innehåller foton från inredningssajten styleroom.se. Bilder från vanliga svenskars hem, som sajtens medlemmar själva tagit, med vanliga kameror.
Läs mer

 

2010-05-26 Populär inredningssajt blir unik bok
StyleRoom.se lanserar Sveri ges personligaste inredningsbok, Som hemma. Boken innehåller foton från olika typer av hem runt om i Sverige, bilder som är tagna av medlemmar på inredningssajten  med vanliga kameror.
Läs mer2009-05-05 Ingen kris för heminredning
Krisen påverkar inte svenskens inköp till hemmet och ROT-avdraget hjälper till. Finanskrisen påverkar många branscher och många håller hårt i plånboken, men enligt inredningscommunityt StyleRoom.se kan möbel- och inredningsbranschen vara lugna.
Läs mer

2007-11-09 Grannens heminredning inspirerar på ny webbplats
StyleRoom.se är en ny webbplats för heminredningsintresserade, där användarna kan ladda upp bilder från sitt eget hem, diskutera inredningsval, och inspireras både av andra privatpersoner och företag.
Läs mer

Bildarkiv


StyleRoom logo
Logotype i EPS


omslag_montage_som-hemma.jpg
Montage av boken Som hemma i JPEG

StyleRoom i pressen

 

Höganäs Lokaltidning 2013-02-25

Bjuder in utan att öppna dörren
En halv miljon människor klickar sig in i andra människors hem varje månad på sajten Styleroom.se. Där bjuder drygt 30 000 användare in främlingar till sina hem, utan att ens behöva öppna dörren.

Läs mer

 

Peppar.fi 2010-07-06

Community där man visar sin inredning
Vardagsrum, klick! Matsal, klick! I den bildbaserade inredningscommunityn Styleroom kan du ladda upp foton på din inredning och få hem smakdomare utan att behöva öppna ytterdörren.

Läs mer

 

Västerbottens-Kurirens bilaga Helg 2010-06-11
Inred som andra
Mitt under en dekorationsvåg dyker en annorlunda inredningsbok upp på marknaden. Sajten Styleroom har valt några medlemmar som öppnar dörrarna till sina hem.
Läs mer (pdf)

 

Aftonbladet Söndag 2009-01-18
Rött coh vitt i Karlshamn
Carina och Jörgen lät favoritfärgerna synas när de gjorde sitt eget drömhus. Se deras album på StyleRoom här.
Läs mer


Corren.se 2008-11-12
Timellare är vi allihopa
Det vimlar av små Martin Timellare där ute. Om nu har de fått ett eget forum på nätet. – Vi har fått mycket hjälp och inspiration till vår renovering, säger Johanna Brounéus i Linköping.
Läs mer

Elle Interiör 2008-11-01
Fönstertitt.
Att dela med sig av sitt hem och sina bästa inredningstips på webben är det senaste uttrycket för det stora inredningsintresset i Sverige.
Läs mer

SvD 2008-10-17
”Det blir lätt en stress att försöka skapa det perfekta hemmet”
För 45-åriga Catarina Lundblad är hemmet ett ständigt pågående förbättringsarbete. När hon och maken sålde radhuset för ett par år sedan och flyttade in i nuvarande trävillan hade de totalrenoverat alla rum i den förra bostaden. Hallen hade de gjort om tre gånger.
Läs mer

SvD 2008-10-10
Alla får titta in i Björns lya
Har man det fint hemma vill man naturligtvis att andra ska få se det. Björn Rask har hakat på trenden att visa upp sitt hem på nätet.
Läs mer

frotté 2008-06-22
Gör det själv
Det målas och det pysslas ute i torp och stugor. Alla vill vi försökna våra hem och göra dem så där inbjudande, omhuldande och mysiga att man med handen på hjärtat kan säga "hemma är bäst".
Läs mer