Om StyleRoom

”Jag hade precis flyttat till en ny lägenhet. Den var nymålad och fin. Men tom. Jag stod där i min hall och hade inte en aning om vad jag skulle fylla rummen med. Var soffan skulle stå, hur tavlorna skulle hänga. Eller ens vilken stil jag ville ha. Jag gick ut på nätet för att få inspiration, men det fanns inget bra. Det mesta var väldigt stylat och tillrättalagt. Jag ville se det vardagliga, inte hem stylade av fotografer eller mäklare. Då kom idén till Styleroom: varför inte låta människor bjuda in andra till sitt hem för att inspirera och inspireras av andras hem genom att ladda upp bilderna på internet?”.
/Johan Arvidson, en av grundarna av Styleroom.

StyleRoom lanserades i november 2007 och är idag Europas största inspirationsbank av bilder uppladdade av dess användare. Tanken är att innehållet ska till största delen vara användargenererat vilket innebär att StyleRoom fungerar som ett verktyg för användaren genom bilduppladdningsfunktioner, forum, blog och olika kommunikationsfunktioner.

Johan, Kristian, Mia och Martin har arbetat inom web- och mediabranschen i snart 18 år och varit inblandade i många av Sveriges största och mest framgångsrika webbsatsningar. Under 2013 blev finska mediebolaget A-lehdet ägare och startade även upp vår finska variant, http://www.styleroom.fi.

 

Tanken är att alltid försöka vara snabbfotade och kunna genomföra förändringar nödvändiga för att kunna tillfredsställa våra medlemmars behov. Därför är hela plattformen StyleRoom står på helt egenutvecklad. Vi strävar efter att lyssna och vara nära våra medlemmar så vi alla ska trivas och ha en trevlig och inspirerande site.

Vi vill tacka alla underbara, fantastiska medlemmar och besökare som tillsammans gjort att StyleRoom innehåller tusentals inspirerande bilder. Ert engagemang har skapat en trevlig och otroligt inspirerande site vilket gjort att alla sena nätter och helger man suttit med StyleRoom varit, och är, ett nöje.

Vill du komma i kontakt med någon av oss nedan så skriv vårt namn och sedan @styleroom.se.

Har du generella frågor/tips/idéer så är du även välkommen att skriva i forumdelen "Om StyleRoom"

Med vänliga hälsningar,
Martin, Kristian, Johan och Mia

 

”När man står som jag gjorde, sliter sitt hår och inte vet vad man ska fylla sitt hem med, inte vet hur man kan få det lite roligare eller mer annorlunda, eller om man inte har en susning om vad som egentligen är ens stil, då ska det inte finnas något annat i ens huvud än att gå in på Styleroom . Men även om man har lite koll, kanske rent av är en ganska duktig inredare själv, men behöver inspiration så är det också Styleroom som gäller. Helt enkelt för att man vet att där finns allt. Det är lätt att hitta svar och få idéer, man vet att det är helt prestigelöst och enkelt. Man känner sig hemma och välkommen. Att besöka Styleroom är som att bli hembjuden till någon”.

/Johan Arvidson