Hus i modern stil

Trivselhus

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 2961 besök

Detta är ett Sponsrat inlägg från Trivselhus

Ett modernt hem ska vara funktionellt och personligt. Våra moderna Trivselhus har drag av nyfunkis och stor portion attityd. Unika  dessutom eftersom vi har möjlighet att skräddarsy huset efter just dina drömmar. 

Den moderna stilen bjuder på oändliga variationer! Jag ska försöka guida er i hur vi på Trivselhus har valt att tolka rådande trender och hur vi tänker när vi ska hjälpa dig att förverkliga dina drömmars hem – ditt livsverk.

Image title

En öppen planlösning känns självklart i det moderna hemmet. Här skiljer vi på de gemensamma funktionerna såsom kök, matplats och vardagsrum genom att nyttja fast inredning som exempelvis en köksö eller en öppen spis. Detta skapar känslan av öppenhet och rymd samtidigt som de olika funktionerna får en egen yta och naturligt kopplar till varandra.

Det naturliga ljuset är centralt när man planerar ett modernt hem, vi strävar efter att skapa siktlinjer genom huset och låter ofta fönstren gå hela vägen ner till golvet.

Image title

Att lära känna sin tomt är viktig när det är dags att välja stil på huset. Har du en stor och rymlig tomt eller kanske närhet till vatten eller härlig natur? Då kan Scandinavian Blonde vara kollektionen att titta närmare på för att få inspiration.

Image title

Image title

Image title

Vi har låtit den moderna stilen flörta med det klassiska formspråket och skapat en kollektion hus där långsträckta huskroppar med ett strikt yttre fylls med ett ljust, öppet inre. Puts och liggande panel blandas ofta på fasaden och fönstersättningen är modern med stora  smala fönster både liggande och stående.

Indragen entré kan göra sig mycket bra på en lång fasad eller kan man förlänga takfoten som då skapar ett naturligt entrétak.

I ett hem skapat enligt Scandinavian Blonde får naturens material och färger gärna följa med in, välj ljusa ytskikt och klassiska möbler med modernt snitt. 

Image title

I kollektionen Swedish Modern arbetar vi med rena linjer och stora breda fönster eller skjutdörrar som låter ljuset flöda fritt in i rummen. Det är den lite mer vågade utav våra två moderna kollektioner och vi uppmuntrar er till att fantisera fritt!

Genom att vinkla eller förskjuta huskropparna mot varandra skapas spännande, lekfulla former och kopplingar både invändigt och utvändigt. Det gör att ett Swedish Modern-hus passar till de flesta tomter, stora som små, både i tätbebyggda och mer glesbebyggda områden. På de olika ytor som skapas på fasaden finns möjligheten att variera och blanda fasadens material vilket ytterligare bidrar till att göra huset unikt.

Image title

Taket bidrar till att skapa känslan av olika volymer, lutning åt olika håll och olika höjder hjälper oss att skapa den känslan. Med ett låglutande tak av plåt eller papp med den kortaste takfoten eller med uppbyggd sarg så suddas nästan gränsen mellan fasad och tak ut helt.

Image title

I ett hem i stilen Swedish Modern finns det rum för kontraster och detaljer i starka färger, välj till exempel textiler i en stark färg eller en mönstrad tapet i sovrummet.Låt din personlighet synas i inredningen och våga ta ut svängarna!

Image title

Image title

Just nu kan ni som har vägarna förbi Stockholm se vårt moderna visningshus C:026. Där kan man tydligt se hur husets form skapar rummen i huset. Väl värt ett besök om du vill inspireras av stilen Swedish Modern! 

Image title

Hur kommer ditt moderna Trivselhus se ut?

Jessica Berglund, Husdesigner

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg