Gästbloggare: Väck er kreativitet i höst!

StyleRoom

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 1714 besök
Nedanstående inlägg är skrivet av StyleRoom medlemmen lantislydgman.
Är du duktig på att skriva eller vill bli intervjuad kring något område du brinner för? Då kan du bli gästskribent! Maila till johan(at)styleroom.se

Vi är många som inte har budget för dyra, moderna märkesprylar. Men, loppet är inte kört för det! Med enkla knep kan vi ändå inreda våra hem i en härlig, egen stil. Dessutom är det hur kul som helst att förändra och skapa nått nytt av det gamla. Roligt är det också att alla stilar finns representerade. Loppisprylar kan bli romantiska, moderna, lantliga, klassiska mm. Det är ni själva som avgör.

Titta in hos Innolina, där finns massor av inspirerande bilder!


Hösten närmar sig med stormsteg och då passar det perfekt att ladda upp med massor av inneprojekt. Ta en loppis/secondhandsväng och leta efter udda och roliga prylar. Många loppisar stänger för vintern så har man tur går det att göra riktiga fynd så här i höstmörkret.

Sådana här stolar har jag sett på flera loppisar, kostar nästan ingenting!

Bild från Stilas album

Att ta god tid på sig och riktigt snoka omkring är mitt bästa tips när man går på loppis/second hand. Då är chansen stor att man hittar ett fynd. Ta på er skaparglasögonen och ha vild fantasi. Det mesta går att göra om till nått skoj.

Träljusstakarna nedan finns det på alla loppisar, dom blev jättefina med lite vitfärg

Bilder från lantislygdman album

Målarfärg eller spray är perfekta lösningen när man är ute efter förändring. Jag brukar provmåla det mesta och ofta blir det väldigt bra resultat.Bilder från jennyks album

Mina senaste projekt. Ett gammalt gökur fick fortsätta sina dagar i svart kostym, visst blev klockan läcker? (tavlan är ett auktionsfynd som inte riktigt klart)

Bild från lantislygdmans album.

Telefonen var nästan gratis, och skänken är ett källarfynd som blev helt okey efter en omgång med färg. Jag gillar som sagt färgburken, MEN, vill ändå lyfta ett varningens finger. Ibland ska man tänka efter före, innan man går lös med penseln, orört kan vara finast.Mer inspiration på StyleRoom!

Ta en titt i dessa album nedan, det går utmärkt att få till ett härligt hem med inslag av både gamla och nya prylar. Bra för miljön är det också om man köper begagnat!


Bild från Jollys album.


Bild från Maddeos album.


Bild från XXJessikaXXs album.

Hoppas att jag väckt skaparlust och secondhand intresse hos er genom detta inlägg. Ge er iväg ut på pryljakt och hitta roliga möbler. Gör om, eller ha möblerna som dom är, det är DU själv som bestämmer..

Behövs det mera inspiration?? Då ska ni surfa runt här på Styleroom. Använd sökrutan och sök efter retro, loppis, second hand eller vad ni nu vill se mera av.

Lycka till önskar lantislygdman
Min blogg hittar du här.


Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg