Finurliga Barnrum Bok
Finurliga barnrum logo

88 sidor inspiration som kommer att förvandla ditt barnrum till ett sagorum!

Fröken Bauer

“Utmaningen i att skapa roliga barnrum ligger i att försöka fånga en mysig tillvaro, som att vilja vistas i miljön, ett rum att längta till och att känna sig trygg i. Om man från början skapar en bas som enkelt kan kompletteras med personliga detaljer vartefter barnet växer, behöver inga stora förändringar göras på flera år. Den här boken bjuder läsaren på ombonade, hemsnickrade miljöer med bilder från verkliga barnrum. Utöver inspirationsmiljöerna finns även ett antal pyssel, där barnen kan vara delaktiga med sina fantasifulla idéer! Tanken med boken är att uppmuntra barnrumsinredning med enkla lösningar, där mycket färg står i fokus och återbruk av både arvegods och loppisfynd får en stor betydelse!”
Jeanette Bauer

Vi på StyleRoom (Johan, Mia, Kristian och Martin) vet att vi har många kreativa och duktiga användare. Nu kan vi stolt presentera boken “Finurliga barnrum” som vi skapat tillsammans med en av våra användare, Fröken Bauer (Jeanette Bauer).

Bilder från boken

Jag vill köpa boken för 109:-

  • Frakt tillkommer med 45 kr för leverans inom Sverige oavsett antal böcker. Till Norden är fraktkostnaden 89 kr oavsett antal böcker. Till andra länder är fraktkostnaden 99 kr per bok. Betalning med faktura inom 15 dagar.

Totalt pris: Ink. moms

Sälj "Finurliga barnrum" i din butik. Fyll i, få kostnadsförslag

  • Minst 5 böcker

Har du frågor? Ring Johan Arvidson på StyleRoom på 0702 659 179

Sälj en uppskattad bok och tjäna pengar till skolresan eller föreningen.

Har du frågor? Ring Johan Arvidson på StyleRoom på 0702 659 179

Lägg upp banner på din blogg och tjäna 15 kronor för varje förmedlat köp.

Har du frågor? Ring Johan Arvidson på StyleRoom på 0702 659 179