Är du en stjärna på inredning? Missa då inte årets mest romantiska inredningstävling!

StyleRoom

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 2468 besök

Nu har du möjlighet att få inreda ett rum i ”Romantic Sweden-anda” på Älvkarleby turist och konferenshotell som ligger vackert intill Älvkarleby fallen.
Dessutom vinner du en veckas semester i Romantic Sweden, får rummet uppkallat efter dig och en budget på 5000 kr att inreda rummet.

DET ÄR ENKELT ATT VARA MED!

1) Ladda upp eller använd en bild/bilder från något av dina album. Bilden/bilderna ska vara från ditt hem eller något du står bakom.

2) Nyckelordsmärk bilden/bilderna med ordet romanticsweden.se för att delta.

Om du är osäker på hur du nyckelordsmärker bilder:kontakta johan@styleroom.se

TÄVLINGSINFORMATION

Finalisterna kommer att informeras den 1 juni att de har gått vidare. De får då sin budget på 5000kr och en bild på hur rummet de ska inreda samt möjlighet att komma och titta på rummet. Fram till den 14 juni har finalisterna på sig att göra i ordning rummet.
Alla tävlande kommer informeras genom Romantic Swedens Facebooksida vilka finalister som har gått vidare den 1 juni.
På finalkvällen kommer en jury besluta vilken som blir vinnare. Ordförande för jurygruppen är Kia Andersson från Blou Design (Stockholm)
Vinnaren får en veckas semester i Romantic Sweden*.
Finalkvällen kommer att hållas den 14 juni på Älvkarleby Turist och konferenshotell. www.alvkarleby.nu
Alla som är med och tävlar är välkomna att komma på finalkvällen. Föranmälan krävs. Anmälan till finalkvällen görs till ja@romanticsweden.

FINALKVÄLLEN 14 JUNI

Finalkvällen kommer att bjuda på livemusik, visning av finalrummen och en vinnare kommer att utses.
Vill ni bo kvar på hotellet? Kontakta Älvkarleby turist och konferenshotell på info@alvkarleby.nu eller på tfn: 026-726 20. Uppge kod ”Kärlek” och ni får bo för 400kr/pers. Priset gäller inklusive frukost

*Vinnaren kommer att få välja mellan olika boenden eller upplevelser för fyra personer. Läs mer om våra upplevelser och boenden på www.bokaromanticsweden.se

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg