5 Loppistips inför sommaren

Knaada

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 2409 besök

Se till att loppa med stil i sommar - här har du fem goda loppistips!


Image title


1) Cash is king - Inte alla loppisar tar kort eller Swish  så se till att du har nog med kontanter med dig! Det fina med loppis är ju att du aldrig vet när eller vad du ska hitta. Ett par hundringar i handskfacket skadar inte i loppistider :)


2) En dålig skylt eller krånglig omväg kan vara vägen till den bästa loppisen, är det knappt att du orkar ta dig dit så är det säkerligen fler som har missat den och har du tur så finns fynden kvar.


3) Loppa på landsbygden och tänk framåt. Jag är själv lantis och man ska inte svära i kyrkan, men vi är ibland sena på att snappa upp trender och det ger dig som har koll på antågande trender ett bra försprång och många möjligheter till att verkligen fynda! 


4) Möbler och skrymmande ting - Allt som normalt inte får plats i en bil brukar bli oförskämt billigt på loppis eftersom det krävs planering och eftertanke. Öppettiderna är begränsade och hemkörning kan man se sig i månen efter.


5) Visualisera prylarna som rena och i ditt eget hem. Ett fynd ser lätt ut som skrot när allt runtomkring är det, håret kliar och händerna känns skitiga. Se om du kan lyfta ut din pryl i dagsljset och avgör där om det kan vara något för dig.


Lycka till med din loppissommar!

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg